Бележник ()
Търси тук
Вие търсите: Продава имоти
Луксозен имот
14

Продава

1-СТАЕН, 41.89 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, к-с Лили бийч € 33 500
Луксозен имот
14

Продава

3-СТАЕН, 93.22 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, к-с Лили бийч € 72 700
Ексклузив
12

Продава

2-СТАЕН, 84.83 кв. м, област Бургас, гр. Китен, ул. Урдовиза € 95 000
9

Продава

1-СТАЕН, 47 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, к-с ВИП € 53 000
10

Продава

1-СТАЕН, 41.14 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, к-с Laguna Beach € 49 500
15

Продава

3-СТАЕН, 62 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, ул. Оборище € 55 000
12

Продава

3-СТАЕН, 111.40 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, к-с Laguna Beach € 115 000
Ексклузив
7

Продава

2-СТАЕН, 62.28 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, к-с Антик 5 € 45 000
11

Продава

3-СТАЕН, 96.73 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, к-с Dream Land € 49 500
7

Продава

2-СТАЕН, 58.60 кв. м, област Бургас, гр. Созопол € 55 000
1

Продава

2-СТАЕН, 56.19 кв. м, област Бургас, гр. Созопол € 36 350
9

Продава

1-СТАЕН, 44 кв. м, област Бургас, гр. Созопол € 33 000
8

Продава

2-СТАЕН, 47 кв. м, област Бургас, гр. Созопол € 49 950
12

Продава

2-СТАЕН, 63.21 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, к-с Cape Saint Stefan € 55 000
12

Продава

1-СТАЕН, 64.82 кв. м, област Бургас, гр. Приморско, ул. Нептун € 42 133
2

Продава

парцел, 390 кв. м, област Бургас, гр. Черноморец, в.з. Червенка € 45 100
4

Продава

3-СТАЕН, 113 кв. м, област Бургас, гр. Созопол, ул. Калфата € 130 000
16

Продава

3-СТАЕН, 151.35 кв. м, област Бургас, гр. Созопол € 220 000
3

Продава

1-СТАЕН, 23.71 кв. м, област Бургас, гр. Созопол € 28 452
3

Продава

2-СТАЕН, 48.17 кв. м, област Бургас, гр. Созопол € 57 804