Iliyana Ribarova

Real Estate Agent, Sofia West office

5.0
32 reviews
Phone: +359883940040
Address: 96 Patriarh Evtimiy Blvd, Sofia - 1463, Bulgaria
Professional qualities:
  • The most successful agent for 2023
  • TOP 10 agent of Mirela&Partners
  • Has a large number of references from clients
  • Serves with priority Purchase-sale transactions

Iliyana Ribarova is a real estate agent at MIRELA's Sofia West office.

She was born in Sofia city. In 1980 she graduated from the Semi Higher Institute of Pedagogy, Sofia with a degree in School Pedagogy with a Primary School Pedagogy profile.
She has experiene in the field of trade.
Iliyana has worked as a real estate agent and a consultant since 1995.

She joined MIRELA in September 2007. She Organizes and consults sale and purchase deals and rentals of residential and commercial areas in all regions.

The rich experience she has will give you the security you need, while the current information of the market of properties and the attention you will receive will make you choose MIRELA again.

Zodiac sign: Taurus

See all the offers of Iliyana Ribarova: For sale For rent Looking to buy

Office location

Contact form



+ add files

Кристин Михайлова, София
27.11.2023
Г-жа Рибарова е един много внимателен, загрижен за интереса на клиента, човек - обективен, винаги на професионално ниво при съветване на клиентите, точна и коректна, което спечели моето доверие.
Константин Биков, София
04.05.2023
Впечатлението ми от работата с госпожа Рибарова е крайно положително. Точност, компетентност и добро отношение към клиента.
Мариела Драганова, София
08.04.2022
Бих искала да благодаря на агент Илияна Рибарова за професионалното отношение по време на нашето търсене на жилище. Тя е изключително точна и бърза в отговорите си, показа търпение и разбиране през цялото време и нито веднъж не ни е подвела. Проверяваше детайлно всеки един имот, към който имахме интерес, и много бързо организираше огледите като напълно се съобразяваше с нашите предпочитания за ден и час. Бих препоръчала Илияна на всички мои близки и приятели, тъй като съм сигурна, че тя е най-добрият избор и ще съдейства на всеки. Хиляди благодарности, Илияна. С твоята помощ ние успяхме да открием мечтаното жилище! Благодаря!
Николай Николов, София
21.03.2022
Госпожа Рибарова е специалист от световна класа. И този комплимент не е преувеличен. Пазете този кадър!
Радостка Савова, София
03.11.2021
Агентът ми - г-жа Рибарова, е отличен професионалист: познава пазара на недвижими имоти, анализира и прогнозира динамиката му с цел постигане на оптимален резултат, който удовлетвори очакванията ми от продажбата на имота. Необходимите документите за продажбата бяха подготвени в много кратки срокове, отговаряха на изискванията и ми бяха изпращани предварително с цел бързо и професионално извършване на сделката.
Калина Тодорова, София
01.10.2021
Работим с Илияна Рибарова от години и сме много доволни от нея. Доверяваме и се за всички сделки с имоти, които правим или сме имали през годините.
Катя Милошевска, Прага
05.05.2021
Илияна Рибарова е истински професионалист. Много съм доволна. Живея в чужбина, тя извърши всичко необходимо. Препоръчвам, тя е компетентна и коректна.
Свилен Станчев Иванов, София
20.01.2021
Работата на агента беше професионална, а отношението му коректно. Положи всички усилия за реализирането на сделката, като спомогна същата да се осъществи при по-благоприятни за мен условия от първоначално обявените.
Милена Митова, Лондон
24.11.2020
Бях много доволна от работата на Илиана Рибарова, агента с когото работих. Тя беше много любезна, познава пазара много добре, съвета й за цената, която да поискам беше точен и позволи имота да бъде продаден само след седмица огледи. Определена бих препоръчала Илиана като агент.
Борис Деведжиев, София
05.11.2020
Илияна Рибарова е прекрасен и всеотдаен професионалист, винаги отзивчива с готовност да помогне. За нас е винаги огромно удоволствие да работим с нея. Благодарим и от Сърце!
Емилия Мирчева, София
28.09.2020
Много приятно се изненадах от обслужващият ни агент-госпожа Рибарова. Огромни и искрени благодарности към госпожа Илиана Рибарова за търпението, любезността, милото отношение и компетентността! Много съм доволна от вещината, бързината и добрите насоки при работа с институциите. Благодаря и на госпожа Димитрова за добрата организация по сделката и любезното отношение! Пожелавам на госпожа Рибарова много късмет и здраве, бързи и безпроблемни сделки и разбрани клиенти. Благодаря ви!
Пепа Александрова Атанасова, София
08.01.2020
Работата, извършена от г-жа Илияна Рибарова е на много високо професионално ниво. Точно поднесена информация, адекватни и навременни действия. Вежливо отношение.
Антоанета Цачева, София
23.12.2019
Г-жа Рибарова - много премерена и компетентна. Благодаря!
Евгения
02.12.2019
Илиана Рибарова се справи отлично с продажбата на имота ми. За в бъдеще бих се обърнала отново към нея.
Елза Зарева, София
10.09.2019
Илияна Риболова направи всичко, осъществяви сделката с вещина и компетентност. Много съм благодарна и на Петя Лалова и Красимира Димитрова. Чувствах се обгрижена и сделката протече с лекота.
Пламен Джуров, София
07.08.2019
Изключителен професионалист в работата си.
Елеонора Александрова, София
29.07.2019
Препоръчвам Илияна Рибарова, няма да сгрешите с нея!
Ася Добруджалиева, София
14.05.2019
Илияна Рибарова беше безупречна във всяко отношение! Изключително съм й благодарна за компетентността и подкрепата, умението да изслуша и разбере и двете страни, коректното и ненатрапчиво поведение! Беше удоволствие да работя с нея!
Свилен Станчев Иванов, Шумен
07.12.2018
Агентът Илияна Рибарова беше много отзивчива, изяви и демонстрира на практика явно желание да помогне с избора на имот с исканите характеристики. Направи ми впечатление, че се ангажира с огледи на имоти дори в неделя, с оглед удобно за мен време. Препоръчвам повече първоначални данни за правното положение на имота: собственост/съсобственост (най-малко дали е физическо лице или дружество - без лични данни, разбира се), предварителна информация за наличие или липса на тежести, по възможност (след плащане на т.нар. "стоп капаро") да се посочва идентификаторът на имота по кадастрална карта и данни за местоположението му. Разбира се, тези мерки трябва да се съобразят и със защита на интересите на "Мирела" като посредник.
Калина Костова, София
08.10.2018
Купуваме вече трети имот с Илияна Рибарова и сме и много благодарни. Тя бързо разбира какви са изискванията ни и ни намира това, от което имаме нужда.
Радко Христов Сурлев, гр. София
28.01.2018
Давам отлична референция за агента, който беше мой представител - г-жа Илияна Рибарова. Ще я препоръчам на всички мои близки и познати, които търсят имот за покупка /наем/ или предлагат свой имот за продажба /наем/.
Илиян Цветков, гр. София
25.04.2017
За мен отношението на агента Илияна Рибарова, е повече от прекрасно. Тя е вежлива, точна, търпелива, компетентна, и усмихната!!!!!!! За мен тя е номер-1 и ако зависеше от мен щях да я предложа за награда, защото тя го заслужава!!!!!!!
Диляна Петрова, гр. София
25.04.2017
Много професионално обслужване и добър подход. Бих препоръчала агента и на свои познати.
Георгий Маринов, гр. София
28.02.2017
Изключителен човек Илиана Рибарова, благодаря за всичко направено!
Петя Атанасова, гр. София
21.01.2017
Г-жа Рибарова излъчва спокойствие и увереност във високото качество на услугите, които предлага. Като агент на агенция "Мирела", тя имаше моето пълно доверие на всички етапи до изповядване на сделката за покупко-продажба, по отношение на подготвяне на необходимата документация, набавянето на информация и взимането на най-подходящите решения. Г-жа Рибарова е човек с много силно лично и професионално присъствие и аз съм изключително доволна от това, че избрах за пореден път именно нея.
Таня Кадийска, гр. София
26.10.2016
Благодаря на агент Илияна Рибарова за компетентната работа и съветите при реализиране на сделката. Работила съм преди две години с Мирела и агент Илияна Рибарова и останах доволна от обслужването. Затова реших да се обърна и сега към същата агенция.
Надежда Ставрева, гр. София
17.09.2016
Г-жа Илияна Рибарова показа вещина,бързина и ефективност и в 2-та случая, когато отдадох под наем мой апартамент чрез нея. Много съм доволна!
Александър Радев, гр. София
16.09.2016
Изключително доволен съм от работата си с Илияна Рибарова, сделката протече бързо, но същевременно организирано и спокойно. Бих я препоръчал на приятели.
Стоянка Спространова, гр. София
23.08.2016
Илияна Рибарова, офис "Патриарх Евтимий" - любезна, усмихната, разбираща, удовлетвори всички мои изисквания и наистина положи усилия за осъществяване на сделката. През цялото време получавах компетентни съвети, бях спокойна и сигурна по време на изповядването пред нотариус - Илияна Рибарова и Красимира Димитрова бяха до мен. Благодаря ви, момичета!
Володя Божков, гр. София
07.02.2016
Мога да дам само отлична референция за агента, който беше мой представител - г-жа Илияна Рибарова. При нужда, ще се обърна пак към нея и бих я препоръчал на всички мои близки и познати, които търсят имот за покупка или предлагат свой имот за продажба.
Ива Тодорова, гр. София
27.01.2016
Впечатлена съм от точното и компетентно отношение на г-жа Илияна Рибарова. Изключително коректно отношение, бързо и адекватно действие, лекота, деликатност и отзивчивост по време на всичките ни срещи и разговори. Благодаря!
Василка Деведжиева, гр. Благоевград
14.01.2015
„Бих искала да кажа, че за периода в който работихме с г-жа Илияна Рибарова, според мен тя се прояви като отличен служител, притежаващ огромен професионализъм, дипломатичност и организираност. Благодаря и за съвместната ни работа с МИРЕЛА. Избрах МИРЕЛА, защото смятам че така мога да получа най-добра цена и условия при продажбата на имота ми. Информацията за имотите в сайта на МИРЕЛА е добре поднесена. Получената информация от мен при работата по сделката, беше точна и достатъчна.“