Надежда Неделчева

Агент недвижими имоти, Офис Младост

5.0
24 отзива
Тел.: 0883940020
Адрес: София, 1124, бул. "Цариградско шосе" №15
Професионални качества:
  • Притежава Свидетелство за III-та степен професионална квалификация
  • Агент с отлични резултати през 2023 г.
  • Агент ТОП 10 на Мирела и Партньори
  • Агент с висока ефективност в продажбите през 2023 г.
  • Над 10 г. опит в брокерската дейност
  • Притежава голям брой референции от клиенти
  • Специалист в продажбите

Надежда Неделчева е агенг на недвижими имоти в офис Младост - гр. София.

Родена е в гр. София. През 1986 г. завършва висше инженерно образование в Минно-геоложки университет "Св. Иван Рилски" с магистърска степен "Инженер-геолог хидрогеолог".
Работи в сферата на недвижимите имоти от 1995 година.
Притежава свидетелство за най-високата III-та степен професионална квалификация по професията БРОКЕР, специалност НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
Постъпва в МИРЕЛА през 2004 г. като агент по недвижими имоти. През м. април 2008 г. преминава на позиция Директор продажби в офис "Младост" - гр. София.
Дългогодишен Мениджър в Мирела с голям опит и постигнати високи резултати.

Зодия: Телец

Вижте всички оферти на Надежда Неделчева: Продажби Наеми Заявки от купувачи Заявки от наематели

Местоположение на офиса

Форма за контакт


Лилия Арсова, София
26.10.2023
Изключително съм доволна от Надежда Неделчева! Много мила, любезна, компетентна, отзивчива и организирана! Истински професионалист!
Делян Илиев, София
18.10.2023
Надежда Недялкова през цялото време беше съпричастна и разбра какво точно търся. Доволен съм от резултата и отношението
Милена Тенева Езерска, София
24.01.2023
Отлични впечатления от агента Надежда Неделчева от първата ни среща до финализиране на сделката по продажба на недвижимия имот. Винаги спазва уговорените срокове. Информацията, която предоставя е коректна и актуална. Винаги се отнася към мен с уважение, любезност и приветливост.
Петя Станкова, София
11.08.2021
Здравейте МИРЕЛА, Изключително доволна съм от съвместната си работа с Надежда Неделчева и с удоволствие ще я препоръчам на своите приятели. Получих компетентна помощ за представяне на жилището, което отдавам под наем, и консултация за размера на наема. След няколко огледа стигнахме до сключване на договор, подготвен от Надежда Неделчева. Благодаря!
Октай Небиев, София
28.06.2021
Работата с Надежда Неделчева е удоволствие. И при покупката и при продажбата на апартамент имахме лукса да сме напълно спокойни, че всичко се движи коректно и че сделката ще приключи успешно. Напълно си заслужава да се работи с компетентен брокер. Всичко беше задвижено от Надето без почти никакво участие от наша страна. Дори в периода на изчакване документите да бъдат подготвени, бяхме забравили, че продаваме апартамент. Препоръчвам на 100%. Благодаря искрено за целия труд и безпроблемното приключване на сделката!
Александър Михайлов, София
26.05.2021
Впечатлен съм от безупречната работа на Надежда Неделчева.При нужда от услуги за продажба или покупка на имот без съмнение бих се свързал с нея. Поздрави.
Росица Бирбучукова, София
22.03.2021
Надежда Неделчева - най-съвестният и точен агент!
Диана Коева, София
10.03.2021
Надежда е изключителен професионалист, на който може да се разчита напълно, от организирането на огледите до окончателното сключване на сделката. Препоръчвам я на всеки, на който му предстои имотна сделка. Заедно сме финализирали успешно 4 сделки по покупка и продажба и винаги съм получавала отлично обслужване.
Александър Мавров, София
20.01.2021
Много доволен съм от работата ми с Надежда Неделчева. Преди да взема имота, на който се спрях търсих в продължение на година и половина. Работих с много брокери и несъмнено мога да кажа, че Надежда е изключително професионален и ерудиран специалист, определно има много опит и познания в сферата. С нея се работи лесно. От опит знам, че това е нещо, което рядко се среща в бранша.
Бленика Джелепова, София
08.09.2020
Добро познаване на пазара на имоти, усилия и професионализъм при удовлетворяване на изискванията на клиентите.
Енчо Мечкаров, София
01.04.2020
Надежда Неделчева - ведра, усмихната и услужлива. Компетентна и намираща решения. Направи чудеса, за да приключим сделката навреме при условията на извънредно положение.
Анжела Атанасова, София
17.12.2018
Надежда е страхотна!
Октай Небиев, гр. София
07.08.2018
Надя е изключителен професионалист! Познава работата си в детайли. Благодарение на нея бяхме изключително спокойни, че сделката протича нормално и че няма да имаме изненади. Целият процес по покупко-продажба на имот за нас беше като пазаруване в супермаркет :) (без притеснения)Много сме доволни, че се обърнахме към Мирела и имахме възможността да работим с Надя. Горещо препоръчваме!
Светослав Спасов, гр. София
23.02.2018
г-жа Неделчева е много отзивчива, любезна и точна. Винаги съдейства.
Венета и Явор Пантелееви, София
03.05.2017
Г-жа Надежда Неделчева е отлично владееща материята и адекватна и отговори на всичките ни въпроси и съмнения! Слънчев и добронамерен човек. Благодарим й.
А. Димитрова, гр. София
21.01.2016
Работила съм с г-жа Надежда Неделчева и друг път, познавам я от много години. Потърсих я отново заради опита й, добрия й поглед върху пазара на имоти и професионалното умение да предлага подходящи и разумни решения. Доверието ми се оправда и този път. Г-жа Неделчева не само прояви отново горните качества, но се съобрази със заетостта и на двете страни и осъществи част от срещите с нас в неделя или преди началото на работния си ден, за да улесни сключването на сделката. Избрах "Мирела" първо, заради познанството ми с Надежда Неделчева, и второ - заради убеждението ми, че разполагате с богата база данни от многобройни контакти и потенциални клиенти, за да отдадете имота имота ми при най-добри условия и за кратко време.
Панайот Николов, гр. София
28.09.2015
Надежда Неделчева е най-добрия агент за недвижими имоти, който съм срещал изобщо (за последните седем години съм продал / купил над десет апартамента и магазина). Тя е не само компетентна и с професионално отношение, но притежава невероятно разбиране и такт към клиентите си, което издига цялостния процес на покупка или продажба на имот на съвсем друго, много по-високо ниво. Изключително съм щастлив и доволен от всичко, което тя е направила за нас.
Валентин Вълов, гр. Ловеч
25.09.2015
Определено професионално и любезно отношение към клиента, голямо търпение и перфектно разрешаване на всички въпроси и проблеми свързани със сделката. След смяна на няколко агенции и брокери в нея намерихме "нашия" брокер, който успя да удовлетвори всичките ни изисквания. Късметлия ще е този, който работи с Надежда Неделчева. Пожелавам й да е все така всеотдайна и успех във всички сделки.
Явор Панталеев, 20.05.2017 г.
Просто чудесно. Отлично организирана работа. Просто искам да благодаря на всички от колектива на Мирела. Вие сте чудесни и Ви благодаря!
Ангел Атанасов, 20.06.2017 г.
Това е поредният път, в който аз и семейството ми се обръщаме за съдействие към "Мирела" и г-жа Надежда Неделчева. Предпочитаме да работим с нея заради доказания професионализъм, отличното познаване на пазара и реалностите, лесната и адекватна комуникация. Предишните ни отлични впечатления се потвърдиха и този път. Не бихме се колебали да потърсим услугите на г-жа Неделчева отново, или да я препоръчаме на наши близки и познати, както сме правили вече неведнъж.
Станислав Василев, 26.06.2017 г.
Много съм доволен от всички служители на агенцията с които съм контактувал.
Ася Здравкова, 23.02.2018 г.
Много съм доволна от работата с Надежда Неделчева. Благодарение на нея, продажбата на апартамента се случи бързо и лесно.
Алексения Куртева, 15.03.2018 г.
От години работя с г-жа Надежда Неделчева. Неслучайно се обръщам към нея винаги, когато имам нужда от услуга или съвет в областта на недвижимите имоти - те я точна, компетентна, отзивчива.Препоръчала съм нейната работа и работата на "Мирела" на поне десетина мои близки и познати в последните години. Всички са били много доволни.
Даниела Недялкова, гр. София
Нас ни обслужваха Надежда Неделчева и Петя Лалова. Изключителни професионалисти, с високо чувство на отговорност към клиентите си, дипломатичност и усет към продажбите. Комуникацията с тях е лесна и приятна. Кореспонденцията им е винаги точна и адекватна.За нас беше голямо удоволствие да работим с тях и МИРЕЛА, отново! Както и ще продължим да работим с тях и в бъдеще.Пожелаваме много нови и доволни клиенти!